Harmonie en energie in jouw huis

Wat doet de Super-Djed voor je?

De Super-Djed geeft jouw gehele huis een natuurlijk energie veld met twaalf harmonische oer-frequenties oftewel oer-trillingen. Deze natuurlijke energie is essentieel voor iedereen. Maar hoe merk jij dat? Hoe wordt dat oerbos gevoel ervaren door de Super-Djed gebruikers? De Djed kan meer rust en harmonie creëren bij zowel kinderen, dieren en volwassenen. Daarnaast kan men ook beter slapen en zich emotioneel meer in balans voelen. Velen ervaren dat ze fitter opstaat, met name in de morgen en middag heeft men meer energie. De Djed laat de twaalf meridianen en alle lichaamscellen, deze oer-frequentie elke seconde opnieuw ervaren. Het hoofddoel van de Super-Djed is dat alle lichaamscellen met deze oer-frequentie gaan meetrillen. Deze twaalf Djed frequenties bouwen als het ware de stressvolle en negatieve frequenties in de cellen om naar de oorspronkelijke natuurlijke frequenties. De negatieve cel frequenties worden dan losgelaten en jouw cellen kunnen weer normaal functioneren. De Super-Djed maakt jouw lichaam sterker waardoor je ook beter kunt omgaan met straling. De Djed vervangt de EMF Health Card niet maar ondersteunt de Card.

Hoe werkt de Super-Djed?

Sinds de oertijd hebben met behulp van twaalf oer-frequenties oftewel oer-trillingen de eencelligen zich ontwikkeld tot mens, dier en plant. Deze twaalf oer-frequenties ondersteunen de twaalf hoofdmeridianen. De meridianen transporteren Chi, zijnde jouw levensenergie. Helaas staan we steeds verder van de natuur af, geïsoleerd door beton en staal. Deze twaalf oer-frequenties zijn verdreven uit onze woningen en steden. We hebben het voor elkaar gekregen dat het gepatenteerde metalen binnenwerk in de Super-Djed de negatieve straling transformeert in een energieveld met deze 12 oer-frequenties. De speciale vorm van de Djed-toren versterkt deze 12 oer-frequenties enorm. Hierdoor zal je gehele huis zich vullen met deze twaalf oer-frequentie en je het gevoel geven dat je in een oerbos woont. De Super-Djed staat op een centrale plek in je huis. De Super-Djed heeft een bereik van 8 meter, links, rechts en onder en boven de Djed. Hoe dichter bij de Djed hoe sterker het energieveld is. Het Super-Djed energieveld gaat door muren en vloeren. Dus voor een gemiddelde woning is één Super-Djed ruim voldoende. De Super-Djed gebruikt de energie van de bestaande Electro-magnetische velden. De Djed bevat dus geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij en kan levenslang meegaan.

Wat zijn de twaalf meridianen?

Meridianen zijn energiebanen die door het hele lichaam lopen. Samen vormen zij een compleet netwerk die de organen, ledematen en gewrichten met elkaar verbindt. In dit netwerk van energiebanen zijn twaalf hoofd meridianen te onderscheiden. De Super-Djed beïnvloedt met name deze twaalf hoofdmeridianen. De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) gelooft dat er een levenskracht door het lichaam stroomt die onze organen met elkaar verbindt: de qi of chi. Letterlijk gezien betekent chi ‘adem’. Daarmee geeft het al aan hoe cruciaal de chi is voor een optimale gezondheid. Chi wordt dan ook gezien als de energie die aan de basis ligt van de lichamelijke processen. Als je verminderde vitaliteit hebt of als je ziek bent, dan is er een verstoring in één of meerdere meridianen. De oorzaak hiervan kan lichamelijk of emotioneel zijn. Daarom is het belangrijk dat de meridianen zoveel mogelijk gevoed worden met de juiste oer-frequenties (trillingen)

Zonder risico proberen met de 3 maanden
“niet goed, geld terug” garantie

Super Djed
1 Stuk

549.00

Super Djed
2 Stuks

Oorspronkelijke prijs was: €1,098.00.Huidige prijs is: €998.00.

Super Djed
3 Stuks

Oorspronkelijke prijs was: €1,647.00.Huidige prijs is: €1,347.00.

Success Verhalen

Van onze klanten
Voorheen “dove” oren, veel last van mijn benen (rusteloos), vaak wakker en weer moeilijk in slaap. Nu minder vaak wakker, geen rusteloze benen en geen druk op de oren. Ook minder last van stijve gewrichten, speciaal bij het opstaan. Ik ben fit en heb ook minder uren slaap nodig. Kom meteen goed op gang en heb genoeg energie in de ochtend. Ik ga zonder moeite een uur later naar bed. Ik heb nu geen last meer van trillende oogleden, voorheen begon dat rond de middag. Voel me emotioneel in balans, geen pieken of dalen. Als ik door iets van slag ben, blijf ik er niet in hangen, krijg me snel weer in de Zen modus. Heel veel vogels wonen opeens in onze klimop bij het huis….zit helemaal vol…heel opvallend. Mijn gezin en de hondjes voelen zich goed, weinig ziek. Ben blij met alle verbeteringen lichamelijk en emotioneel en inderdaad het oerbos (de vogels) dicht bij huis.
Rose
Ik ben al meerdere keren voordat de wekker gaat wakker geworden. Dat kwam voor de plaatsing van de Djed niet vaak voor ;-). Ik ben minder moe, ik heb een lichter gevoel bij het opstaan. Ik voel me rustig, lastig aan te geven of dit door Djed komt in deze minder stabiele tijd waar we in leven. De kinderen slapen beter en ze zijn minder moe.
Debbie
Ik ervaar minder opvliegers. Geen middag dipjes meer. In de avond hou ik het beter vol, ben ik minder snel moe. Ik blijf ook langer wakker. Ik, mijn partner en ons kind zijn rustiger. De sfeer is beter in het huis.
Linda
Ik heb de Djed nu 16 weken. ik heb ‘s avonds weer wat meer energie dan een tijd geleden. Toen viel ik rond 21u in slaap, nu moet ik bewust op tijd naar boven om te voorkomen dat ik tekort slaap. Ik voel me rustiger, beter geaard, meer in mijn kracht. Ik kan beter mijn grenzen voelen en aangeven Ik heb de afgelopen maanden veel transformaties doorgemaakt en mijn vriend ook. Misschien wel mede in gang gezet door de superdjed. Voor iedere transformatie ben ik enorm dankbaar. Steeds lichter door het leven! Ik kan steeds beter voelen als ik op een plek ben met veel straling. In huis is de straling gevoelsmatig laag, misschien mede door de superdjed?
Irene
Ik merk wel een lichte verbetering qua fitheid na het opstaan. Ik voel meer rust ‘s avonds en de energie in het huis lijkt rustiger. Onderrug klachten zijn wat afgenomen. Ik lijk wat beter bij mijn gevoel te kunnen komen. Het valt me op dat ik wat makkelijker mijn mening/waarheid kan uitspreken.
Jose
Ik word in de ochtend uitgeruster wakker als voor de djed. ik voel mij fitter en energieker. Ik heb geen EMF Health Card en ik voel met de Djed minder impact van straling. Met de djed voel ik mij beter beschermd. Ik voel mij goed in mijn huis. Ben blij met deze koop.
Monique
Ik slaap beter en soms ook dieper. Bij het opstaan ervaar ik zeker een verbetering; minder stijf en meer energie. Ik profiteer meerdere uren van de goede energie. Ik heb nu een regelmatige ontlasting.
Danielle

nog meer feiten en weetjes over de super djed

Waar plaats ik de super djed?​

Plaats de Super-Djed zo centraal mogelijk in je huis of Plaats hem bij het dichtste bij de persoon die hem het meest nodig heeft.

Beschermt de Djed tegen straling?

De Djed zal jouw lichaam sterker maken zodat je straling beter aankan. De Djed kan je dus extra ondersteuning als de straling sterker wordt. 

Schoonmaken

Reinig de Super-Djed indien nodig met een vochtige doek, gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen!

Hoeveel Super Djeds heb ik nodig voor mijn huis?

Het gepatenteerde metalen binnenwerk heeft een extreem groot bereik; ± 8 meter, dus 1 Super-Djed is voldoende voor een normale gezinswoning.

PAST ZIJN EIGEN STERKTE AAN

De Super-Djed gebruikt de aanwezige straling als energie voor het metalen binnenwerk. Hoe hoger de Straling, hoe harder de Djed werkt. De sterkte van het Djed-veld wordt bepaald door de sterkte van de aanwezige straling

Kan ik de super djed openen? ​

Open de Super-Djed onder geen beding, subtiele verbindingen kunnen permanent en onherstelbaar beschadigd raken.

Wat zijn de afmetingen van de Super-Djed?

De Super-Djed is 11cm hoog, een kleine 5cm breed en weegt 500 gram.

100% NATUURLIJKE MATERIALEN

De Super-Djed is uitsluitend gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De buitenzijde is gemaakt Tin.  

AFKOMSTIG UIT NEDERLAND

De Super-Djed is ontwikkeld en gemaakt in Nederland. Ons team heeft medische, energetische en natuurkundige kennis gecombineerd met de wetenschappelijke

ALTIJD GRATIS VERZENDING​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.