Controle over suiker & snaaien

WAT DOET DE COIN VOOR JOU?

De FeelGood Coin produceert een sterk energieveld dat ervoor zorgt dat jij je goed voelt én dat je hersenen niet meer om suiker vragen. Het lijkt alsof je niet meer gedwongen wordt om zoetigheden te eten. Je kunt er op een relaxed manier mee omgaan. Niet meer dat dwingende stemmetje dat je vertelt dat je meer koekjes, chips of chocolaatjes moet pakken. Meestal tot de verpakking op is. Nee, jij besluit om één zoetigheid te pakken, te genieten en dan te stoppen. De meesten gebruikers van de Coin ervaren dat ze minder of geen vreetbuien meer hebben. Als ze een vreetbui hebben dán is die korter. Het snacken rond drie of vier uur of ’s avonds kan ook stoppen of minder worden. Mensen die een Keto-dieet volgen kunnen gemakkelijker van de suiker afblijven. Het is logisch dat je gaat afvallen als je minder suiker eet. Onze ervaring is dat je dit na 3 maanden kunt merken. We geven dus vol vertrouwen de 3 maanden “niet goed geld terug” garantie.

Waarom eten we zo graag suiker?

Waarom is ons brein zo gefixeerd op suiker? Tienduizenden jaren geleden hebben onze hersens geleerd dat als je suikerrijk voedsel at, je meer kans had om een strenge winter te overleven. De hersens hebben vanaf die tijd het eten van suiker beloond met het “FeelGood” stofje dopamine. Op het moment dat suiker je tong raakt, sturen de zoete smaakreceptoren signalen naar de hersens. Er komt dopamine vrij, een “FeelGood” hormoon. Te veel suiker stuurt onze dopamine-huishouding in de war, waardoor mensen steeds rustelozer op zoek gaan naar dezelfde suiker. Op die manier heeft overconsumptie van suiker een verslavend effect op de hersenen. Hoe meer suiker je eet hoe meer dopamine er aangemaakt wordt. Hierdoor ontstaat het krachtige verlangen naar suiker, men wilt beloond worden en zich goed voelen. Datzelfde krachtige verlangen speelt ook bij sex en drugsgebruik. Sex, cocaïne of amfetamines prikkelen hetzelfde beloningscircuit in de hersens als suiker!!

HOE WERKT DE FEELGOOD COIN?

Het gepatenteerde metalen binnenwerk in de FeelGood Coin transformeert de negatieve electrosmog - straling tot een natuurlijk sterk energieveld. Het hoofddoel van dit energieveld zorgt ervoor dat jij je goed voelt én dat de hersenen niet meer om suiker vragen. Het beloningssysteem voor het suiker eten wordt als het ware genormaliseerd en daarmee neemt jouw verlangen naar suiker af. Het stemmetje in je hoofd dat zegt dat je nog een koekje of chocolaatje moet pakken is er niet meer. Het gepatenteerde metalen binnenwerk in de FeelGood Coin heeft zich al 3 jaar bewezen in de EMF Health Card. De honderd duizenden gebruikers van deze EMF Health Card ervaren dagelijks geen negatieve effecten van de straling. De FeelGood Coin creëert een ander energieveld dan de EMF Health Card en beschermt je dus niet tegen straling. De EMF Health Card beschermt je tegen straling en de FeelGood Coin verlaagt je verlangen naar suiker. De Coin gebruikt de energie van de bestaande Electro-magnetische velden. De FeelGood Coin bevat dus geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij en kan levenslang meegaan.

Zonder risico proberen met de 3 maanden
“niet goed, geld terug” garantie

Hallo Marcel. Ik wil even een paar ervaringen met je delen. Ik draag de Coin vanaf het moment dat hij binnengekomen is. Ik merk dat ik betere beslissingen neem qua voeding en dat ik minder eet. Ik heb geen cravings meer (ik had bv altijd heel veel behoefte aan brood 😬). Ik vond chips altijd heerlijk, nu niet meer (heel bijzonder). Wat ik ook merk is dat ik veel minder koolhydraten en suikers eet. Ik begin een beetje af te vallen, iets wat door de overgang niet meer lukte. Gewichtsverlies weet ik niet, want ik weeg mij niet. Ik merk het aan mijn kleding 😃 Ik merk ook dat ik minder slaap nodig heb (geen idee of dat ook door de coin komt). Met andere woorden, ik ben er erg blij mee 🤩
Ellen
Tijdens moeilijke momenten grijp ik naar koekjes, een glas wijn én chocolade bij de koffie. Niet echt gunstig voor je gezondheid dus! Door mijn grenzen aan te geven, vaker nee te zeggen en regelmatig te aarden zag ik al verbetering. Maar het was pas na het dragen van de Coin dat mijn hang naar zoet, brood en wijn sterk is afgenomen. Waar ik eerst bijna dagelijks een wijntje voor mijzelf inschonk en bij de koffie chocolade moest eten, merk ik dat ik hier totaal geen behoefte meer aan heb!
Ewa
De eerste drie weken met de coin waren ups en downs in het eten. Uiteindelijk: minder trek, minder GROTE trek, makkelijker om intuïtief te eten (dus het lijf te volgen ipv dooreten vanuit hoofdhonger) en.. weet niet of dat de coin is, maar heb wel een nog hoger level bereikt in zelfacceptatie, dat ik mijn lichaam als heel mooi kan zien en nu dus nog mooier dan voorheen. Mijn doel was vijf kg afvallen, na vier weken zat ik pas op een halve kilo gewichtsverlies, zelfs een paar dagen intermittent fasting hielp niet. De laatste acht weken ben ik gelukkig nog eens 2,7 kilo afgevallen zonder speciale acties. Totaal 3.2kg afgevallen. Ben niet ontevreden.
Mariska
Ik heb de coin een paar dagen voor mijn menstruatie gekregen, ik draag hem de hele dag en wanneer het komt, het bloed stroomt beter, het is ongemak is minder (ik kan mijn activiteiten gewoon doen). Dat is voor mij fantastisch.
Samantha

Heeft de FeelGood Coin tijdelijke negatieve bijwerkingen?

Ja, énkele gebruikers kregen een beetje hoofdpijn. Verrassend maar niet leuk is dat de Coin jou ook meer kan laten snoepen!! Dat is positief nieuws. Bij zowel “hoofdpijn” alsook “meer snoepen” weet je dat de Coin voor je werkt, alleen hij werkt te sterk voor je. Oplossing: de “draagtijd” en “afstand” tot de FeelGood Coin langzaam op te bouwen. Bijvoorbeeld de Coin overdag niet dragen en ‘s nachts op 3 meter van je bed leggen. Als je dan niks merkt of je voelt je goed dan de Coin steeds dichterbij brengen en langzaam maar zeker ga je de Coin meer uren dragen. Totdat hij ook jouw verlangen naar suiker vermindert. Normaal ben je binnen 3 weken gewend aan de FeelGood Coin en zul je de positieve veranderingen merken.

SAMENSTELLING VAN FEELGOOD COIN

De buitenkant van de FeelGood Coin is uitsluitend gemaakt van tin. Tin is een metaal waarbij geen allergische reacties van zijn geregistreerd. Het binnenframe bestaat uit het hoogfrequente harmonisch metaal Bismuth in combinatie met andere natuurlijke metalen.

HEEFT DE COIN POSITIEVE “BIJWERKINGEN”

De Coin kan jouw stoelgang positief beïnvloeden. Enkele gebruikers geven aan dat ze minder maandelijks ongemak hebben. Soms kunnen gebruikers beter slapen en/of krijgen ze meer energie. Men ervaart ook dat men onbewust gezonder gaat eten.

Hoe gebruik je de FeelGood Coin

De platte kant naar het lichaam werkt iets beter. Je kunt de Coin met onze standaard katoenen halsketting dragen of een ketting naar eigen keuze. Als de halsketting niet lukt dan is je broekzak of tas ook een goede oplossing. ‘s Nachts leg je hem op het nachtkastje.

De Coin en water

De Coin is niet gemaakt voor de wasmachine, dagelijks douchen of zwemmen. Is het per ongeluk gebeurd? Geen zorgen, hij werkt nog steeds.

100% Nederlands product

De Coin is ontwikkeld door Nederlandse arts en Nederlandse researcher. De Coin wordt handmatig gemaakt in Nederland.

3 meter bereik

De FeelGood Coin heeft een bereik van drie meter. Hoe dichter de Coin bij je lichaam is, hoe sterker de Coin werkt.

Schoonmaken

Maak de Coin schoon met een nat schuursponsje als dat nodig is. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen!

ONDERHOUD

Open de Coin in geen geval, subtiele verbindingen kunnen permanent en onherstelbaar beschadigd worden.

GEZONDE LEVENSTIJL NIET MEDISCH

De Coin kan een gezonde levensstijl bevorderen. Als je dit combineert met extra wandelen zal het afvallen nog beter gaan.

ALTIJD GRATIS VERZENDING​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.