Geeft jou bescherming,
energie en harmonie

Slaap je niet zo goed als u zou willen?

Daar kunnen meerdere redenen voor zijn. Eén steeds vaker voorkomende reden is de straling van je gsm, WIFI en sinds kort ook de 5G netwerken. Jouw lichaam maakt door de straling namelijk minder slaaphormonen aan. Hier is veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. De slaaphormonen zorgen ervoor dat je goed slaapt zodat je de dag weer fit kunt beginnen.

Misschien kunnen wij jou helpen met de EMF Health Card

Gevolgen van slecht slapen

Je zult zelf ervaren hebben hoe je je voelt gedurende de dag als je slecht geslapen hebt. Op de lange termijn zijn er meer risico’s: Volwassenen die slecht slapen, hebben een verhoogd risico op obesitas, diabetes, kanker, coronaire hartziekte, beroerte, depressie en dementie.
Er zijn aanwijzingen dat slechte slaap bij jongeren risico’s geven op obesitas, slechter cognitief functioneren en gedragsproblemen.

We weten natuurlijk niet waarom jij slecht slaapt. Dus een 100% garantie geef ik jou niet.

We hebben nu drie jaar ervaring met de EMF Health card. De gebruikers van de kaart praten over het beter slapen, rustiger voelen en meer energie.

EMF staat in het Engels voor electromagnetic fields (EMF). In het Nederlandse is dat elektromagnetische straling en wordt ook wel elektrosmog genoemd.

De EMF Health Card neutraliseert de schadelijke straling zodat jij er geen last meer van hebt.
Zou toch geweldig zijn als jij beter kunt slapen met de EMF Health Card. Na vier weken weet jij of de EMF Health Card je wel of niet helpt met slapen.

De EMF Health Card is geschikt voor volwassenen, kinderen en werkt zelfs voor dieren.

Zonder risico proberen met de 3 maanden
“niet goed, geld terug” garantie

80% van de werknemers slapen slecht

Als ik slecht geslapen heb, sta ik niet bepaald fit op. Ik heb dan de gehele dag weinig energie en het leven loopt niet zo lekker. We zijn niet de enigen die slecht slapen. De Amerikaanse “World sleep day society” en de Duitse verzekeringsmaatschappij DAK zeggen dat 80% van de werknemers te weinig slaapt of een slechte kwaliteit van slaap hebben.Sinds 2007 is mijn doel met FeelYoung2 om de vitaliteit van mensen te verhogen.

Goed slapen is natuurlijk zeer belangrijk voor je vitaliteit.

Marcel VISSCHERS 

Founder FeelYoung2

Wie ben ik?

Mijn naam is Marcel Visschers, ik kom uit Nederland. Ik heb de laatste 16 jaar wereldwijd gezocht naar innovatieve natuurlijke technologieën. Die technologie moet een unieke sterke werking hebben op belangrijke gezondheidsgebieden. Ik heb ze in Nederland gevonden! Jos (arts), en Willy (ex-farmaceutische researcher) zijn de gepassioneerde uitvinders van de gepatenteerde HQR-technologie.
Hiermee veranderen we bestaande straling in een natuurlijk effectief energieveld. Het mooie van deze HQR-technologie is dat we door elk product (Card, Coin, Djed) een ander energieveld kunnen laten maken. Zodat je beschermd bent tegen straling of dat je controle hebt over suiker of dat je weer de 12 oer-frequenties in je huis hebt.
We hebben elk product getest of ze inderdaad ook in de praktijk uniek en effectief zijn. Ja, alle producten overtroffen de stoutste verwachtingen. Sinds 2020 zijn al honderdduizenden EMF-kaarten verkocht.
We zouden het prachtig vinden als jij ook een vitale en tevreden klant van ons wilt worden.

Ik ben Marcel Visschers founder van Feel Young 2

Founder | Health idealist

Succesverhalen
van onze klanten

De EMF Health Card heb ik sinds een half jaar dag (in mijn broekzak) en nacht (naast mijn kussen) bij me…Sinds de EMF card ervaar ik ‘s nachts meer rust, val ik beter in slaap en slaap ook weer beter door nadat ik wakker ben geworden. Voordien lag ik regelmatig lange tijd wakker. Ook ben ik overdag rustiger, geduldiger en schiet minder snel uit mijn slof…

José

Succesverhalen
van onze klanten

Wat doet de kaart voor je?

Jouw persoonlijke EMF Health Card creëert een sterke natuurlijke bescherming tegen Elektrosmog, altijd en overal. De kaart is onmisbaar gebleken om de Hoog Sensitieven (HSP) te beschermen tegen straling. De kaart draagt bij aan een goede nachtrust en meer energie. De kaart zorgt ervoor dat het onrustige gevoel verdwijnt, maakt je stressbestendiger en zorgt voor een betere balans. Ouders merken dat baby’s en kinderen rustiger worden en beter slapen. Wanneer kinderen de kaart vasthouden, voelen ze een rust in hun hoofd. Dit geldt ook voor huisdieren die stoppen met trillen en rustiger worden met de kaart.

De hoeveelheid en intensiteit van deze onnatuurlijke straling is gedurende ons leven langzaam maar zeker toegenomen. Het sluipt er als het ware in. De meeste mensen zijn zich niet bewust van de mogelijke negatieve effecten van straling.  Bij het gebruik van de EMF Health Card ervaren 9 op de 10 mensen een verbetering. De negatieve effecten van straling zijn geneutraliseerd?

Dat is de reden dat de kaart reeds drie jaar succesvol is en dat we meer dan 100 enthousiaste ambassadeurs hebben.

hoe werkt de kaart?

Het gepatenteerde metalen binnenwerk van de EMF Health Card transformeert de negatieve electrosmog tot een natuurlijk sterk energieveld. Het hoofddoel van dit natuurlijk energieveld is om de zeshoekige structuur van je lichaamswater te herstellen. Dit kun je vergelijken met een zeshoekige honiggraat. Deze zeshoekig gestructureerde watermoleculen vormen jouw natuurlijk afweersysteem tegen straling. Hierdoor ben jij beschermd tegen straling en kun jij lekker in je energie zitten. Hoe meer Electrosmog hoe sterker de kaart werkt. Ons lichaam heeft in de laatste 10.000 jaar dit verdedigingssysteem ontwikkeld tegen de negatieve natuurlijke straling. Echter, door de toename van disharmonische straling van 4G, 5G, GSM, wifi, enz., wordt deze waterstructuur vernietigd. Hierdoor zijn we gevoeliger geworden voor straling. Het energieveld van de EMF Health Card herstelt deze zeshoekige waterstructuur en geeft ons bescherming tegen de straling. In de afgelopen drie jaar zijn door de EMF kaart de stralingklachten vermindert of verdwenen bij honderdduizenden kaart-gebruikers. De Kaart gebruikt de energie van de bestaande Electro-magnetische velden. De EMF Health Card bevat dus geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij en kan levenslang meegaan.

is straling schadelijk?

Als we ervan uitgaan dat elk lichaam en elke cel een elektromagnetisch veld vormt. Het zenuwstelsel in de hersenen zendt miljarden elektrische signalen naar alle delen van het lichaam. Dus in je hoofd heb je nog een groter elektromagnetisch veld. Disharmonische Straling komt van de gsm, laptop, TV, Wifi, zendmasten, smartmeters en ga zo maar door. Stel je dan voor dat deze straling als elektromagnetische pijlen dóór je lichaam gaan. Van links, van rechts maar ook van voren en vanachter. Het is dan niet vreemd dat deze straling een onbalans en/of stress veroorzaken in ons energetisch lichaam. Dit zou kunnen verklaren waarom kinderen zeggen dat ze “een rust in hun hoofd voelen” als ze de EMF Health Card vasthouden. Professor Dr. Martin Pall, emeritus hoogleraar Biochemie en Fundamentele Medische Wetenschappen aan de Washington State University, ontdekte dat elektrosmog verband hield met slaapstoornissen, hoofdpijn, vermoeidheid, symptomen van depressiviteit, rusteloosheid en stress (Prof. Pall, Journal of Chemical Neuroanatomy, 2016). Volgens prof. Pall heeft elektrosmog een negatief effect op mensen. Meer dan 30 studies hebben deze impact van elektrosmog aangetoond.

Succesverhalen
van onze klanten

Kreeg de card 4 dagen geleden. Was sceptisch, maar goed 2 maanden op proef. Toen ik hem tussen mijn vingers vasthield volgens aangegeven wijze gebeurde er helemaal niets . Op beide kanten niets. Ik had zoiets van; die gaat terug. In de avond probeerde ik het weer. Eerst een onrustig gevoel , hartkloppingen en toen ik de kaart omdraaide naar de lussen kreeg ik tintelingen in mijn vingers en handen. Ik heb veel electrosmogklachten. Vroeger alleen bij hoogspanningskabels. Later werd het erger. Nu overal . Vooral als ook nog WiFi bereik is. Zware hoofdpijn, misselijkheid, zelfs braken, spierpijn, slecht slapen, krampen en koude handen en voeten. Het lijstje werd steeds langer. Het gekke was, als we met vakantie waren of in de bossen waren de klachten minder. Midden in de natuur en weg van wifi ed. De wifi staat thuis max. 2 uur aan. Maar de straling komt ook door de muren. Nadat ik de prikkeling voelde, besloot ik de card die nacht op mijn nachtkastje te leggen en het hielp. Sliep veel beter en minder stralingsklachten. Daarna 24 uur per dag gaan dragen op mijn lichaam met de lussen naar mijn huid. De klachten zijn nagenoeg verdwenen. Leg ik de card weg dan komen de klachten gewoon weer terug. Dieren liegen niet. Wij hebben een aantal poezen. Het is om te lachen en ook om te janken. Sinds de card heb ik ze allemaal om me heen. Ze voelen iets. Ze zijn rustiger. Ze zitten nu allemaal om me heen of op me schoot. Ze waren al super lief , maar nu zelfs ons traumatische kat blijft meer in huis ipv de tuin. Het is gewoon niet te geloven. Ik ben ik erg blij mee. Mijn leven is veel aangenamer en volgens mij zijn onze dieren ook veel gelukkiger. In ieder geval grotere knuffeldieren geworden. Ook mijn man voelt als hij de kaart beetpakken tintelingen en wil hem ook graag hebben.

Zonder risico proberen met de 3 maanden
“niet goed, geld terug” garantie

NOG MEER FEITEN EN WEETJES OVER DE KAART

GEEF EEN EXTRA BOOST MET DE EMF HEALTH CARD

Verschillende testen hebben aangetoond dat het vasthouden van de metalen strips aan de zijkanten van de kaart de kracht van de EMF Health Card kan verhogen. Een lichaams-cel genereert zelf tussen de 50 en 90 millivolt. Deze energie versterkt de werking het gepatenteerde binnenwerk. Heb je een uit balans geraakte plaats in je lichaam? Houd dan de kaart tussen je vingers en geeft die plek een extra boost.

ZO GEEFT DE KAART ENERGIE

ZO WERKT DE KAART KALMEREND

EEN BEREIK VAN 3 METER

Het harmonische veld dat de EMF Health Card om jou heen creëert heeft een bereik van 3 meter aan beide zijden van de kaart. Hoe dichter je bij de kaart bent, hoe sterker de kaart werkt.

100% NATUURLIJKE MATERIALEN

De EMF Health Card is uitsluitend gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De buitenzijde is gemaakt van biologisch geteelde maïs. Het binnenframe bestaat uit het harmonische metaal Bismuth in combinatie met andere natuurlijke metalen.

GEBRUIK NAAR JOUW VOORKEUR

De kaart kan naar persoonlijke voorkeur worden gebruikt. Je kunt zelf bepalen of je de kaart altijd bij je draagt of dagelijks enkele tijd vasthoudt en of je wel of niet gebruik maakt van de symbolen. Je voelt zelf wat jouw lichaam nodig heeft en wat goed voelt.

ENERGETISCH WATER

Herstel de natuurlijke structuren in water door de kaart enkele minuten onder of tegen een glas water te leggen.

ALTIJD EN OVERAL BESCHERMING

De EMF Health Card creëert een sterke natuurlijke bescherming tegen straling, altijd en overal. Dus niet alleen bescherming tegen één apparaat.

AFKOMSTIG UIT NEDERLAND

De EMF Health Card is ontwikkeld en gemaakt in Nederland. Ons team heeft medische, energetische en natuurkundige kennis gecombineerd met de wetenschappelijke benadering van een ex-farmaceutische researcher.

PAST ZIJN EIGEN STERKTE AAN

DE EMF Health Card gebruikt de aanwezige straling als energie voor het metalen binnenwerk. Hoe hoger de Straling, hoe harder de kaart werkt. De sterkte van het kaart-veld wordt bepaald door de sterkte van de straling.

ONDERHOUDSVRIJ

De EMF Health Card bevat geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij. Mits de kaart niet fysiek wordt beschadigd kan hij levenslang meegaan.

WATER BESTENDIG

Het is niet de bedoeling dat de kaart onder water gebruikt wordt. Het is echter geen probleem als de kaart nat wordt of zelfs per ongelijk een keertje meegewassen wordt in de was machine.

ALTIJD GRATIS VERZENDING​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.